Äppelkyrkogården

Av Anna Bovaller
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

45 kr
Beskrivning

I Äppelkyrkogården, den tredje boken om Petra Wester och advokatbyrån Adelsohn & Strand, befinner sig Petra och hennes sextonåriga dotter Martina i Budapest.Tillsammans med den nya kollegan Krisztina Lovas ska Petra träffa "Mr K", ett ombud för en okänd köpare till ett elektroniskt övervakningssystem. När Martina plötsligt försvinner - och visar sig vara kidnappad - förvandlas resan till en mardröm för dem alla. En hetsjakt som flätar samman det förflutna med nutiden tar sin början.
Läs mer

Mer information

ISBN9789113041124
FörlagNorstedts
Författare Anna Bovaller
BandtypÖvrigt
Upplaga2
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer

På hemligt uppdrag i Budapest ska Petra Wester träffa "Mr K", ombudet för en okänd köpare till ett elektroniskt övervakningssystem. Till sin hjälp har Petra den ungersk-svenska kollegan Krisztina Lovas. Plötsligt drabbas Petra av det värsta tänkbara: hennes dotter som är med på resan kidnappas. En hetsjakt som flätar samman nutid med dramatiska händelser under Ungernrevolten 1956 tar sin början. Gamla lojaliteter ställs på prov och när det verkligen gäller - vem kan egentligen lita på vem?

Äppelkyrkogården är ett spännande och aktuellt deckardrama med övervakningssamhället som underliggande tema. Men det är också en berättelse om mänskliga relationer och hur de ständigt påverkar våra livsval. Äppelkyrkogården är den tredje boken om advokaten Petra Wester och utspelar sig i Ungern och på Österlen.