Älska smart : så hittar du den rätte och behåller den du har

Av Phillip C. McGraw
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

128 kr
Beskrivning

"Jag är för fet, för tråkig, för ful för att hitta någon." Om du är singel och alltid hittar anledningar till varför du inte träffat den rätta eller rätte är Kärlekssmart boken för dig. Dr Phil McGraw är en av världens mest kända relationsexperter med en lång rad utgivna böcker som sålt i hundratusentals exemplar. I sin nya bok vägleder han dig med enkla handfasta råd hur du ska lyckas för att hitta en partner, och dessutom behålla den du vill ha.
Läs mer

Mer information

ISBN9789151847887
FörlagPrisma
Författare Phillip C. McGraw
BandtypInbunden
Upplaga1
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer

”Jag är för fet, för tråkig, för ful för att hitta någon.”
Om du är singel och alltid hittar anledningar till varför du inte träffat den rätta eller rätte är det här boken för dig. Dr. Phil McGraw vägleder dig med enkla handfasta råd hur du ska lyckas för att hitta en partner, och dessutom behålla den du vill ha.

Dr Phil McGraw är USA:s mest kända relationsexpert med en lång rad utgivna böcker. I sin nya bok koncentrerar han sig på att hjälpa alla singlar att hitta rätt partner och därmed också få en varaktig relation.
Några av hans tips lyder:

• Presentera ditt sanna jag på ett så smickrande sätt som möjligt. Börja med att fundera över vem du själv är och vad du vill ha ut av en relation.

• Kunskap ger makt. Ta reda på så mycket som möjligt om den du vill fånga.

• Behärska situationen. Smält inte in i tapeten utan kliv fram och ta för dig.

• ”Bag’em, tag’em and take’em home”. När du börjat agera kan ingenting stoppa dig. Så här gör du för att välja bort den du inte vill ha och hålla kvar den du vill ha.

• Kom ut ur förhållandets gråa vardag. När du äntligen fångat den rätte och förälskelsen har svalnat. Dr Phil ger dig råd om hur du kan hålla kvar passionen i din kärleksrelation.