Allt är i rörelse

Av Ulf Lundell
  lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

45 kr
Beskrivning

Ulf Lundells nya roman Allt är i rörelse utspelas från sensommaren 2010 och fram till våren 2011. Storslaget och tjyvnypande, sorgligt och humoristiskt, personligt och allmänmänskligt kommenteras och analyseras livet, åldrandet och vår samtid.


Läs mer

Mer information

ISBN9789175030920
FörlagMånpocket
Författare Ulf Lundell
BandtypÖvrigt
Upplaga0
SpråkSvenska
MediatypBok

Detaljer

Suveränt LundellsktEnsam bor han i huset vid havet. Joar ”Red” Cirroan, berömd fotograf. Han har fyllt sextio, hans arbete är avslutat, han har fått sin första pensionsutbetalning. På helgerna besöker honom den loja Anne, så behaglig att vara med att han stundtals tror att tvåsamheten vore det rätta.

​Han borde ha sagt nej då man ringde honom från New York och ville ha en retrospektiv bok, en soffbok. Men förskottet var så smickrande tilltaget. Nu måste han sammanställa materialet från sitt liv, från allt det som gjorts i det förgångna. Bilderna, kamerorna, kvinnorna, skandalerna. Och katastroferna – även den sista.


"Det är starkt. Det är respektingivande." Gefle Dagblad

"Han skriver så att jag känner blåsten tränga igenom kläderna på huvudpersonen..." Dagens Nyheter

" (...) är det något Ulf Lundell kan så är det att skildra livet. I alla dess toppar och dalar och därför ganska sanningsenligt." Upsala Nya Tidning

"Skärpan är stundtals imponerande." Göteborgs-Posten

"Som samtidsvittne har Ulf Lundell få jämbördiga motparter i den svenska litteraturen åtminstone vad gäller noggrannheten i att dokumentera det så kallade nyhetsflödet och vad det gör med oss." Västerbottens-Kuriren

"(...) mycket humor och självironi." M-Magasin