Virgin Merry

Här träffar vi Merry, tandläkare på mottagningen Skanan mitt i en svensk förort. Hon är oskuld. Trots att hon är 32 år, ser bra ut, är rolig och intressant, så tror hon inte på kärleken. Och då kan det där med sex lika gärna vara... Merry gillar gamla svenska schlagers, svartvita filmklassiker och Bridget Jones, som hon delvis identifierar sig med. Hon är ganska nöjd med sitt liv. Men alla andra runt omkring henne verkar ha problem med att hon just är singel.

Efter ett tips för att hon ska få lite endorfiner och kroppskontakt köper Merry en hund som hon döper till Virgin. Och det visar sig sedan att ha hund är jobbigare än hon trott. Hunden går på hunddagis och det framkommer att Virgin har adhd och får gå till hundpsykolog.

Tandläkarmottagningen Skanan ligger i en mångkulturell förort och här händer det något varje dag och alla kulturkrockar gör att det blir många absurda komiska situationer. Mitt i denna häxkittel av galna händelser och krav från hennes välvilliga omgivning hittar vi Merry som försöker finna kärleken trots allt och sin plats i livet.
Men så en dag dyker tolken Micke upp på mottagningen och tolkar allt, även Merry...

Virgin Merry är en rolig, underhållande och varm roman som lätt kan ses som förortens svar på Bridget Jones.

"Nisti Sterk är ingen dussinvara."
SvT
Läs mer
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

15 kr

Mer information

ISBN 9789186675455
Förlag Pocketförlaget
Författare Nisti Stêrk
Bandtyp Övrigt
Upplaga 1
Språk swe
Mediatyp Bok