Viktiga kartor : för äventyrare och dagdrömmare

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

134 kr

Översikt

Med en karta i handen kan fantasin resa vart som helst i världen. Sarah Sheppard har här skapat den perfekta boken för alla som drömmer sig bort till avlägsna platser fyllda av spännande upptäckter. Här hittar läsaren de giftigaste djuren, vildaste vulkanerna, största skatterna och märkligaste mysterierna runt om i världen. Självklart finns här också korrekta faktauppgifter och tydliga kartor. Låt resan börja!

Detaljer

Giftiga djur, märkliga mysterier och vakna vulkaner!Jorden runt på 40 sidor - för äventyrliga och dagdrömmande kartresenärer hemma i soffan!

  Sarah Sheppard ger oss hjärtklappning över allt fantastiskt, spännande och mystiskt som finns på vår planet. Perfekt läsning och fantasibränsle för alla som drömmer sig bort till avlägsna platser fyllda av spännande upptäckter. Med den här kartboken i din hand kan du i fantasin resa vart som helst i världen. På nolltid!
  Vart ska man åka för att uppleva vulkanutbrott, lösa märkliga mysterier, hitta ädelstenar, bestiga de högsta bergen eller ta u-båt till platsen närmast jordens kärna? Här finns svaren för den äventyrlige!
  Men detta är också boken för den lite mer försiktige, den som inte själv vill simma med krokodiler i Nilen. När du har läst den här boken har du fått uppleva riktiga äventyr på ett tryggt sätt. Och vet vart du absolut inte ska åka.
  Förutom temakartor över t.ex. "Mystiska platser", "Farliga djur", "Djuphavsgravar" och "Guld och ädelstenar" finns också flaggor och kartor med länder och huvudstäder.
  Låt resan börja!


  "Rena eldoradot för äventyrare och dagdrömmare! [...] en underbar bok med massor av intressanta fakta, en bok man kan gräva ner sig i länge, länge." Ingalill Mosander, Aftonbladet
  "Entusiasmen och den småknasiga humorn, parat med en stor respekt för kunskap, gör läsningen oemotståndlig." Kattis Streberg, Södermanlands Nyheter
  "/.../ kartboken jag önskar jag haft i skolan." Eva Emmelin, Norra Skånes Tidningar

  Mer information

  ISBN 9789163870361
  Förlag Bonnier Carlsen
  Författare Sarah Sheppard
  Bandtyp Inbunden
  Upplaga 0
  Språk swe
  Mediatyp Bok