Vi ska ha barn : graviditeten vecka för vecka

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

210 kr

Översikt

Gravid. Med barn. I väntans tider. På smällen. En bulle i ugnen.
Uttrycken är många för en av de mest spännande resor man kan vara med om: den att vänta, föda och fostra barn.
Mia Coull som är reporter på Vi Föräldrar ger läsaren inblick i gravidas vardag genom tre par som vi får följa från graviditetsbesked till bebis. Även papporna väntar, känner och tycker. Därför får vi i varje
kapitel veta hur graviditeten upplevs av dem.
Dessutom svarar Christina Wahlström, barnmorska och grundare av mödravårdsmottagningen Mama Mia, på en mängd frågor om att vänta och så småningom föda barn.

Detaljer

Varje år föds över 100 000 barn i Sverige. Under graviditeten hopar sig frågorna: Varför är jag så trött? När går illamåendet över? Känner alla så här? I Vi ska ha barn! får läsaren inblick i andra gravidas vardag, men också trygg handledning av barnmorskan Christina Wahlström.

Gravid. Med barn. I väntans tider. På smällen. En bulle i ugnen. Uttryckten är många för en av de mest spännande resor man kan vara med om: Den att vänta, föda och fostra barn.
I Vi ska ha barn! följer vi tre par från graviditetsbesked till bebis. Mammornas dagböcker utgör stommen: Vi får följa med till barnmorskan och till jobbet. Vi får ta del av omgivningens reaktioner. Vi får också veta hur vardagen ser ut och vad som händer med parrelationen när man ska bli fler i familjen.
Även papporna väntar, känner och tycker. Därför får vi i varje kapitel vetahur graviditeten upplevs av dem.
Dessutom svarar Christina Wahlström, barnmorska och grundare av mödravårdsmottagningen Mama Mia, på en mängd frågor om att vänta och så småningom föda barn.

Mer information

ISBN 9789151847955
Förlag Prisma
Författare Mia Coull
Bandtyp Inbunden
Upplaga 1
Språk swe
Mediatyp Bok