Vad jag pratar om när jag pratar om löpning

Vad jag pratar om när jag pratar om löpning är förmodligen Haruki Murakamis mest personliga bok. Här utgår han ifrån långdistanslöpningen, som till stor del kommit att forma hans tillvaro genom sin märkliga blandning av målsättning, medvetenhet och monotoni. Haruki Murakami är en av dagens mest omtalade och hyllade författare, med böcker som Kafka på stranden, Fågeln som vrider upp världen och Norwegian Wood. Med sin nya bok gläntar han för första gången på dörren till vem han själv är som människa och författare.
Läs mer
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

35 kr

Mer information

ISBN 9789113034232
Tillgägnlig för order Ja
Förlag Norstedts
Författare Haruki Murakami
Bandtyp Övrigt
Upplaga 1
Språk swe
Mediatyp Bok

Detaljer

Vad jag pratar om när jag pratar om löpning är förmodligen Haruki Murakamis mest personliga bok. Här utgår han ifrån långdistanslöpningen, som till stor del kommit att forma hans tillvaro genom sin märkliga blandning av målsättning, medvetenhet och monotoni.

Genom att använda dagboksutdrag, tidigare essäer och artiklar skapar Murakami en bok som säger mycket om hans romaner och hans livsfilosofi. Ytterst handlar det om att utmana sig själv: som att som femtioåring bestämma sig för att upprepa den klassiska maratonsträckningen i Aten under stekhet sol, vådlig trafik och till arrangörernas påtagliga ängslan och oro.