Uppvaknandet

Zoey har återvänt från den Andra sidan! Men kommer hon någonsin bli densamma igen? Stevie Rae gör allt för att dölja sin hemlighet, men för hur länge? Och så har vi Neferet och Kalona... Vad krävs av vampyrerna för att skydda Nattens hus? Spänningen stiger för varje bok och den här gången är läspulsen högre än någonsin!


Läs mer

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

15 kr

Mer information

ISBN 9789175030982
Tillgägnlig för order Ja
Förlag Månpocket
Författare P. C. Cast, Kristin Cast
Bandtyp Övrigt
Upplaga 0
Språk swe
Mediatyp Bok

Detaljer

Svårt beroendeframkallande läsning!Vad krävs för att skydda Nattens hus, och vad ska en desperat tjej göra för att skydda sitt hjärta från att vara brustet för evigt?

Zoey har återvänt, nästan helt återställd till sin plats som översteprästinna på Nattens hus. Hennes vänner är glada över att hon är tillbaka, men efter att ha förlorat Heath är det tveksamt om Zoey någonsin kommer bli densamma.
Zoeys bästa vän, Stevie, Rae, har också problem: Hon känner alltmer för Refaim, en fågelmänniska! Men han är hennes farliga hemlighet, en hemlighet som isolerar henne från skolan, de röda eleverna, och till och med hennes bästa vänner.

Detta är den åttonde delen i serien. Läs också Vampyrens märke, Sveket, Utvald, Svart ängel, Jagad, Frestad och Bränd!


"Spänningen är hög och dramatiken stor. Det händer saker hela tiden och trots att Uppvaknandet är den åttonde boken i serien blir det aldrig långtråkigt. House of Night är en riktigt bra ungdomsboksserie, med ett ungt tilltal, ett modernt språk och spännande skildringar om vampyrer och kampen mellan gott och ont." Carola Lindström, BTJ, häfte 11120376

"Vältajmade thrillers i nutida internatmiljö, med rafflande intriger och starka, självständiga kvinnliga huvudpersoner." Östgöta Correspondenten om Vampyrens märke och Sveket

"DEN HÄR SERIEN E DÖD AS BRAAH :D" Saia, www.bonniercarlsen.se