Till er tjänst

Fjärde delen om prinsessan Mia - nu äntligen i pocket! Till er tjänst Mia har kommit till Genovia på jullov. Men hon tycker bara att det är jättejobbigt att vara där, hon längtar hem, hem till New York och till sin nya pojkvän, Michael Moscowitz, som hon till slut har blivit tillsammans med. Böckerna om prinsessan på Manhattan är topplisteplacerade vecka efter vecka. Fjärde boken är minst lika snabb, rolig och skruvad som de tidigare! Flera av prinsessdagböckerna har filmats med Anne Hathaway som Mia och Julie Andrews i rollen som Mias stränga farmor.
Läs mer
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

15 kr

Mer information

ISBN 9789185227068
Tillgägnlig för order Ja
Förlag Tiden
Författare Meg Cabot
Bandtyp Övrigt
Upplaga 3
Språk swe
Mediatyp Bok

Detaljer

Fjärde delen om prinsessan Mia - nu äntligen i pocket!

Till er tjänst
Mia har kommit till Genovia på jullov. Men hon tycker bara att det är jättejobbigt att vara där, hon längtar hem, hem till New York och till sin nya pojkvän, Michael Moscowitz, som hon till slut har blivit tillsammans med.

Böckerna om prinsessan på Manhattan är topplisteplacerade vecka efter vecka. Fjärde boken är minst lika snabb, rolig och skruvad som de tidigare! Flera av prinsessdagböckerna har filmats med Anne Hathaway som Mia och Julie Andrews i rollen som Mias stränga farmor.