Thailand : med fakta om Bangkok, Ayutthaya, Pattaya, Lop Buri, Sukhothai, Chiang Mai....

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

77 kr

Översikt

Berlitz klassiska reseguide är fullmatad med information om det Thailand, det populära semesterparadiset, som har ett enormt utbud för alla turister. Den är lätt att läsa och lätt att använda. Du får en historisk översikt och vägledning till alla viktiga sevärdheter, liksom tips om utflykter, shopping, hotell och restauranger. Allt i färg och praktiskt fickformat. Guiden hjälper dig att få ut det mesta av ditt besök.

DetaljerFakta om Bangkok, Ayutthaya, Pattaya, Lop Buri, Sukothai, Chiang Mai, Phuket, Ko Samui och mycket mycket mer, liksom om andra historiska minnesmärken, arkitektur och konst. Och om djungeln, stränderna och vattenvägarna. Berlitz klassiska reseguide är fullmatad med information om det fascinerande landet där det finns så mycket att se och göra. Boken är lätt att läsa – och lätt att använda.

Här får du en historisk översikt och vägledning till alla viktiga sevärdheter. Du får tips om kultur- och sportevenemang, festivaler, nöjen och shopping, liksom förslag på spännande utflykter. Här hittar du också information om hur transportmedlen fungerar, var turistbyråerna ligger, vad du gör i en nödsituation eller vid sjukdom. Aktuella tips på hotell och restauranger, liksom detaljerade kartor, finns också i boken.

Allt i färg och praktiskt fickformat. Guiden hjälper dig att få ut det mesta av din resa till det populära semesterparadiset.Mer information

ISBN 9789146214489
Förlag Reseförlaget
Författare Ben Davies
Bandtyp Häftad
Upplaga 1
Språk swe
Mediatyp Bok