Syskonmakaren

Lydia är både rik och framgångsrik, men lever ensam och isolerat. Tills hon en dag får ett brev om att hennes far inte var den hon trodde, hon är istället dotter till en spermadonator. Och hon har okända syskon! Ska Lydia våga sträcka sig ut ur sin bubbla och ta kontakt med sina syskon? Kanske vågar hon till och med ta reda på vad som egentligen hände när hon var tre år och hennes mamma försvann?
Läs mer
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

15 kr

Mer information

ISBN 9789197980319
Tillgägnlig för order Ja
Förlag Printz Publishing
Författare Lisa Jewell
Bandtyp Övrigt
Upplaga 1
Språk swe
Mediatyp Bok

Detaljer

Tre människors liv flätas samman på ett oväntat sätt i Lisa Jewells nya bästsäljare Syskonmakaren.

Lydia är både rik och framgångsrik, men lever ensamt och isolerat. Tills hon en dag får ett brev om att hennes far inte var den hon trodde hon är istället dotter till en spermadonator. Och hon har okända syskon! Ska Lydia våga sträcka sig ut ur sin bubbla och ta kontakt med sina syskon? Kanske vågar hon till och med ta reda på vad som egentligen hände när hon var tre år och hennes mamma försvann?

Syskonmakaren är en gripande och varm roman, och eftersom det är Lisa Jewell oavbrutet underhållande!

"Hennes bästa bok hittills. Jewell har lagt i en högre växel och landat i David Nicholls trakter." The Bookseller

Bloggröster om Syskonmakaren:

"Det här är feelgood när den är som bäst. Den har allt jag önskar: en bra berättelse som slingrar lite lagom, intressanta karaktärer som man känner med, brittisk stadsmiljö och flyt som inte är av denna värld."
Doras bokprat

"Underbart bra!"
Bokhora

"Jewell har skrivit en underbar feelgood-roman, som fängslar och som får läsaren att må riktigt gott! Romanen är välkomponerad och skickligt skriven. Jag kan varmt rekommendera denna pärla!
Minaboktips.se

"Såå himla bra, trevlig och rörande
Inky fingers