Svart som silver

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

29 kr

Översikt

Nominerad till Augustpriset 2008

Allt sedan debuten för trettiofem år sedan har Bruno K. Öijer intagit en unik position i den svenska poesin – få andra poeter har lyckats att i så hög grad entusiasmera såväl läsare och kritiker som scenpublik.. I Svart Som Silver ljuder hans omisskännliga stämma med dess kombination av klarhet, enkelhet och magi – allt i bilder omöjliga att värja sig från.

DetaljerAllt sedan debuten för trettiofem år sedan har Bruno K. Öijer intagit en unik position i den svenska poesin -- få andra poeter har lyckats att i så hög grad entusiasmera såväl läsare och kritiker som scenpublik. Det stora genombrottet kom med Medan Giftet Verkar 1990, diktsamlingen som inledde den numera klassiska Trilogin, där även Det Förlorade Ordet (1995) och Dimman Av Allt (2001) ingår.

Superlativerna vad gäller Öijers poesi är sedan länge uttömda -- det räcker egentligen med att konstatera att det är en starkt efterlängtad diktsamling av en av våra främsta samtida poeter som nu utkommer, sju år efter att Trilogin avslutades. I Svart Som Silver ljuder Bruno K. Öijers omisskännliga stämma med dess kombination av klarhet, enkelhet och magi -- allt i bilder omöjliga att värja sig från.Mer information

ISBN 9789170016905
Förlag Månpocket
Författare Bruno K. Öijer
Bandtyp Övrigt
Upplaga 0
Språk swe
Mediatyp Bok