Stegen - Gå in i rollen

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 2-4 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

183 kr
ELLER

ÖversiktStegen Gå in i rollen innehåller ett tjugotal nyskrivna dialoger som skildrar vardagliga händelser där ungdomar på ett eller annat sätt känner igen sig. Dialogerna kan användas på flera sätt, alltifrån att eleverna sitter och läser dem två och två till att de lär sig dem utantill och framför dem för hela gruppen. Dialogerna ger också stoff till arbete med exempelvis stilnivåer och ords.

Detaljer

Stegen vänder sig till unga vuxna som av olika anledningar behöver extra träning i svenska språket. Böckerna kan användas i svenska som andraspråk, specialundervisning eller som bredvidmaterial. Texter och uppgifter håller en enkel nivå, utan att vara barnsliga.

Gå in i rollen

Många elever tycker det är svårt att prata inför andra. Ett sätt att öva sig i detta är att läsa upp eller framföra texter som andra skrivit. Detta är huvudsyftet med boken Stegen Gå in i rollen. Den innehåller ett tjugotal nyskrivna dialoger som skildrar vardagliga händelser där ungdomar på ett eller annat sätt känner igen sig

Variationsmöjligheter

Dialogerna kan användas på flera sätt, alltifrån att eleverna sitter och läser dem två och två till att de lär sig dem utantill och framför dem för hela gruppen. Dialogerna ger också stoff till arbete med exempelvis stilnivåer och ords valörer – särskilt intressant för dig som arbetar med andraspråkselever. I boken finns vidare förslag till diskussionsuppgifter kring innehållet.

Författare är Lisa Linder och Magnus Johansson

Mer information

ISBN 9789140668783
Tillgägnlig för order Ja
Distributör Nej
Status Nej
Förlag Gleerups Utbildning AB
Författare Magnus Johansson, Lisa Linder
Artist Nej
Bandtyp Häftad
Kompositör Nej
Omslagsillustratör Nej
Formgivare Nej
Upplaga 1
Huvudredaktör Nej
Enhet pages
Enhetsvärde 0
Förordsförfattare Nej
Redaktör Nej
Illustratör Nej
Språk swe
Mediatyp Bok
Orginaltitel Nej
Fotograf Nej
Publiceringsdatum Nej
Recensioner Nej
Uppläsare Nej
Thickness (mm) 0
Översättare Nej
Antologiredaktor Nej
Width (mm) 0