Staket och grindar

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

88 kr
ELLER

Översikt

Ett välgjort staket med passande grind ser dekorativt och trevligt ut. Dessutom kan det ge vind- och insynsskydd. Ett staket mot grannen och ut mot vägen markerar också tomtgränsen och förhindrar att barn och husdjur kommer på avvägar.
 Det är inte svårt att bygga sitt eget staket, oavsett om man vill ha ett lågt villastaket eller en rustik gärdsgård. Här visar författaren hur det går till, från grundarbete till uppsättning och underhåll. Du får också inspirerande tips och synpunkter på olika typer av staket och grindar och hjälp att välja alternativ som passar ihop med huset och dina behov och önskningar.

DetaljerBygg staketet och grinden själv 

Ett välgjort staket med passande grind ser dekorativt och trevligt ut. Dessutom kan det ge vind- och insynsskydd. Ett staket mot grannen och ut mot vägen markerar också tomtgränsen och förhindrar att barn och husdjur kommer på avvägar. Det är inte svårt att bygga sitt eget staket, oavsett om man vill ha ett lågt villastaket eller en rustik gärdsgård. Här visar författaren hur det går till, från grundarbete till uppsättning och underhåll. Du får också inspirerande tips och synpunkter på olika typer av staket och grindar och hjälp att välja alternativ som passar ihop med huset och dina behov och önskningar. 

Ur innehållet: 
¤ Trästaket
¤ Stående spjälor och liggande
¤ Nätstängsel och gärdsgårdar
¤ Läväggar och skärmande staket
¤ Grindstolpar och grindar
¤ Olika material, trä, sten, järn och stål
¤ Grundläggning
¤ Uppsättning
¤ Ytbehandling och underhåll 

Dag Thorstensen är timmerman och journalist. Han har skrivit en lång rad böcker inom sitt fackområde. Mer information

ISBN 9789137120881
Tillgägnlig för order Ja
Förlag Bokförlaget Forum
Författare Dag Thorstensen
Bandtyp Kartonnage
Upplaga 0
Språk swe
Mediatyp Bok