Snapsvisor från förr och nu

I denna bok hittar du en samling snapsvisor från såväl äldre tider som våra dagar. Det är både välkända klassiker och nyskrivna visor till populära, moderna melodier. Allt som allt en oumbärlig samling för festliga tillfällen som midsommarfirande, kräftskivor och julbord.

Det finns få saker som svenskar ägnar sig åt med sådan glädje och sådant engagemang som att sjunga snapsvisor när tillfälle så bjuds. I Snapsvisor från förr och nu kan både traditionalisten och tonåringen hitta något som väcker lusten att sjunga för full hals. Så sätt denna bok i händerna på dina gäster nästa gång ni har fest!
[melodi: Samling vid pumpen] Samling vid pumpen alla dom som vill ha vatten. Dom som vill ha brännvin kan lugnt sitta kvar. Vatten är bra till att vattna rabatten. Dom som är törstiga nu nubben tar. [melodi: Dansa i neon] Vi ska ta snapsar i bersån, dricka skålar hela natten. Vi ska bäras bort i sus och rus mot gryningen. När vi tar snapsar i bersån, klirrar glasen, rungar skratten. Vi ska sjunga ut vår glädje nu i skymningen.
Läs mer
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

15 kr

Mer information

ISBN 9789186289225
Tillgägnlig för order Ja
Förlag Känguru
Bandtyp Övrigt
Upplaga 1
Språk swe
Mediatyp Bok