Släpp in mig! Att älska en man med Aspergers syndrom

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

195 kr

Översikt

I SLÄPP IN MIG! ger Kärstin Nilsson Björk en ingående och levande bild av hur det är att älska en man med Aspergers syndrom. Det är en bok som kan ge stöd och förståelse till personer i samma situation.

Fam möter Karl. Det blir en kärleksaffär som Fam inte hade räknat med, en kärleksaffär som är allt annat än okomplicerad. Karls beteende ter sig allt mer speciellt. Han kan aldrig planera eller passa en tid, han sprar alla gamla tidningar, han har svårt att fungera i vardagen. Men han ger också ömhet och kärlek. Fams förnuft säger henne att hon bör dra sig ur förhållandet men hennes känslor säger motsatsen. Steg för steg börjar hon dock ana att det är något väldigt annorlunda med Karl.

Detaljer

I SLÄPP IN MIG! ger Kärstin Nilsson Björk en ingående och levande bild av hur det är att älska en man med Aspergers syndrom. Det är en bok som kan ge stöd och förståelse till personer i samma situation. Fam möter Karl. Det blir en kärleksaffär som Fam inte hade räknat med, en kärleksaffär som är allt annat än okomplicerad. Karls beteende ter sig allt mer speciellt. Han kan aldrig planera eller passa en tid, han sprar alla gamla tidningar, han har svårt att fungera i vardagen. Men han ger också ömhet och kärlek. Fams förnuft säger henne att hon bör dra sig ur förhållandet men hennes känslor säger motsatsen. Steg för steg börjar hon dock ana att det är något väldigt annorlunda med Karl.

Mer information

ISBN 9789186583019
Tillgägnlig för order Nej
Distributör Nej
Status Nej
Förlag Bokförlaget Mormor
Free shipping Nej
Författare Kärstin Nilsson Björk
Artist Nej
Bandtyp Danskt band
Kompositör Nej
Omslagsillustratör Nej
Formgivare Nej
Upplaga 1
Huvudredaktör Nej
Enhet Nej
Enhetsvärde Nej
Förordsförfattare Nej
Redaktör Nej
Illustratör Nej
Språk swe
Mediatyp Bok
Orginaltitel Nej
Fotograf Nej
Priser Nej
Publiceringsdatum Nej
Recensioner Nej
Uppläsare Nej
Thickness (mm) Nej
Översättare Nej
Antologiredaktor Nej
Width (mm) Nej