SFI-boken LÄS! Kurs A och B inkl CD

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 2-4 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

261 kr
ELLER

Översikt


SFI-boken LÄS! Kurs A och B bygger på autentiska intervjuer med verkliga människor. Materialet har ett språkligt fokus och innehåller färdiga frasexempel. De många uppgifterna låter eleverna arbeta självständigt och ger bra träning inför kommande situationer i samhället, på arbetsplatsen eller i skolan. Med varje läsbok följer en MP3-skiva med bokens texter inlästa, och på webben finns ljud till både läs- och övningsböcker. Den medföljande mp3-skivan fungerar inte i Apples senaste itune-uppdatering.

Detaljer

SFI-boken LÄS! Kurs A och B bygger på autentiska intervjuer med verkliga människor. Materialet har ett språkligt fokus och innehåller färdiga frasexempel. De många uppgifterna låter eleverna arbeta självständigt och ger bra träning inför kommande situationer i samhället, på arbetsplatsen eller i skolan. SFI-boken LÄS! Kurs A och B vänder sig till elever på studieväg 1, med kort studiebakgrund från hemlandet. Materialet ger eleverna möjlighet att identifiera sig med personerna i texterna och på så sätt göra texternas språk till sitt eget. Med varje läsbok följer en MP3-skiva med läsbokens texter inlästa, och på webben finns ljud till både läs- och övningsböcker. Ljudet finns även på separata cd-skivor.

Övriga komponenter: SFI-boken ÖVA!, SFI-boken SKRIV! (enbart till studieväg 1), SFI-boken LYSSNA! (ljud för cd-spelare till både LÄS! och ÖVA!), SFI-boken WEBB!

Den medföljande mp3-skivan fungerar inte i Apples senaste itune-uppdatering.

Mer information

ISBN 9789140676313
Tillgägnlig för order Ja
Distributör Nej
Status Nej
Förlag Gleerups Utbildning AB
Författare Fredrik Harstad, Jenny Hostetter
Artist Nej
Bandtyp Board book
Kompositör Nej
Omslagsillustratör Nej
Formgivare Nej
Upplaga 1
Huvudredaktör Nej
Enhet pages
Enhetsvärde 0
Förordsförfattare Nej
Redaktör Nej
Illustratör Nej
Språk swe
Mediatyp Bok
Orginaltitel Nej
Fotograf Nej
Publiceringsdatum Nej
Recensioner Nej
Uppläsare Nej
Thickness (mm) 0
Översättare Nej
Antologiredaktor Nej
Width (mm) 0