Säkerhetsboken 3.0

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

699 kr

Översikt

Pionjären inom svensk säkerhetslitteratur

Säkerhetsboken tredje utgåvan beskriver säkerhetsarbetets bredd på ett överskådligt sätt. Boken ger en bra introduktion och kan vara en inspirationskälla för både VD och andra beslutsfattare i ledningsgruppen, för säkerhetschefer och studenter som vill sätta sig in i den utmanande uppgiften att leda säkerhetsarbetet på ett rationellt och ekonomiskt sätt. Säkerhetsboken används som kurslitteratur både vid internutbildningar och inom akademisk utbildning.
 Hans Wermdalen skrev första utgåvan av Säkerhetsboken 1992, det var den första moderna svenska säkerhetsboken som beskrev säkerhetsarbetet för företag och offentlig sektor. Boken var nydanande, inspirerande och formade säkerhetsarbetet inom näringslivet och mycket av den senare litteraturen.
 Den tredje utgåvan är reviderad och uppdaterad med bl.a. den nya kameraövervakningslagen och kapitlet Säkerhetsledning som beskriver hur man leder säkerhetsarbetet.

Säkerhetsboken innehåller bland annat:

- Hotbilden
- Säkerhetsledning
- Rollen som säkerhetschef och etik
- Kriminologi och säkerhetsprinciper
- Administrativ säkerhet
- Riskhantering
- Personalsäkerhet
- Informationssäkerhet
- Fysisk säkerhet
- Skydd mot terrorism
- Kris- och kontinuitetshantering
- Utredningar

Besök www.säkerhetsboken.se för mer information.

Detaljer

Pionjären inom svensk säkerhetslitteratur Säkerhetsboken tredje utgåvan beskriver säkerhetsarbetets bredd på ett överskådligt sätt. Boken ger en bra introduktion och kan vara en inspirationskälla för både VD och andra beslutsfattare i ledningsgruppen, för säkerhetschefer och studenter som vill sätta sig in i den utmanande uppgiften att leda säkerhetsarbetet på ett rationellt och ekonomiskt sätt. Säkerhetsboken används som kurslitteratur både vid internutbildningar och inom akademisk utbildning.  Hans Wermdalen skrev första utgåvan av Säkerhetsboken 1992, det var den första moderna svenska säkerhetsboken som beskrev säkerhetsarbetet för företag och offentlig sektor. Boken var nydanande, inspirerande och formade säkerhetsarbetet inom näringslivet och mycket av den senare litteraturen.  Den tredje utgåvan är reviderad och uppdaterad med bl.a. den nya kameraövervakningslagen och kapitlet Säkerhetsledning som beskriver hur man leder säkerhetsarbetet. Säkerhetsboken innehåller bland annat: - Hotbilden - Säkerhetsledning - Rollen som säkerhetschef och etik - Kriminologi och säkerhetsprinciper - Administrativ säkerhet - Riskhantering - Personalsäkerhet - Informationssäkerhet - Fysisk säkerhet - Skydd mot terrorism - Kris- och kontinuitetshantering - Utredningar Besök www.säkerhetsboken.se för mer information.

Mer information

ISBN 9789163312366
Tillgägnlig för order Ja
Förlag Security Manager Klas Nilsson
Författare Klas Nilsson, Hans Wermdalen
Bandtyp Häftad
Upplaga 0
Språk swe
Mediatyp Bok