Russinhissen : enkla experiment i fysik och kemi

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

252 kr

Översikt

Russinhissen

Följ med på en upptäcksfärd i vardagen! Med de enkla och roliga experimenten i Russinhissen blir det osynliga synligt. Här finns en stor rikedom av experiment i fysik och kemi sorterade i sju teman: sorteringar, vatten, luft och gaser, värme, el och magneter, ljud samt ljus. De flesta av experimenten kan göras med vardagliga material som är lätta att få tag på.

 • Russinhissen
 • ger dig de redskap du behöver för att göra naturvetenskapliga experiment tillsammans med barn. Boken vill inspirera och hjälpa alla att komma igång med naturvetenskap, även de som inte känner att de själva är några hejare på formler och molekyler.

  Detaljer

  Följ med på en upptäcktsfärd i vardagen! Med de enkla och roliga experimenten i Russinhissen blir det osynliga synligt.
  Här finns en stor rikedom av experiment i fysik och kemi, sorterade i sju teman: sorteringar, vatten, luft och gaser, värme, el och magneter, ljud samt ljus.
  Russinhissen ger dig de redskap du behöver i arbetet med barn och naturvetenskap. Boken vill inspirera och hjälpa alla pedagoger att komma igång med naturvetenskapligt experimenterande, även de som inte själva känner att de är några riktiga hejare på formler och molekyler. Experimenten passar bra för förskolan, förskoleklass och specialskolan. Russinhissen vill också visa en väg till att förverkliga styrdokumentens intentioner angående barn och naturvetenskap. Boken presenterar en mängd enkla vardagsnära experiment, men innehåller också fakta och metodik i direkt anslutning till undersökandet. De flesta av experimenten kan göras med material som är lätta att få tag på. Titel: Russinhissen Inbunden, rikt illustrerad i färg Sidantal: 160 Författare: Hans Persson ISBN: 978-91-978178-0-6

  Mer information

  ISBN 9789197817806
  Förlag Hands-On Science Text AB
  Författare Hans Persson
  Bandtyp Inbunden
  Upplaga 1
  Språk swe
  Mediatyp Bok