Resten får du ta reda på själv

Samantha dör efter en fest den 12 februari. Det gör fruktansvärt ont och allt blir svart. Nästa sak som händer är att hennes väckarklocka ringer och det är den 12 februari igen. Var allt en mardröm? Nej, tyvärr inte. Hon måste bara fixa en sak innan hon försvinner. Sju gånger vaknar hon på samma dag.
Tjatigt? Inte ett skit! Sjukt spännande? Absolut! Och vi får en del tips om vad som verkligen är viktigt i livet. Resten får vi ta reda på själva.
Det här är Lauren Olivers debutbok. Den har legat på NY Times bestsellerlista, filmrättigheterna är sålda och hennes andra bok, "Delirium", kommer på svenska sommaren 2012.


Läs mer

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

15 kr

Mer information

ISBN 9789175031637
Tillgägnlig för order Ja
Förlag Månpocket
Författare Lauren Oliver
Bandtyp Övrigt
Upplaga 0
Språk swe
Mediatyp Bok

Detaljer

Man vet aldrig vilken dag som blir ens sistaDet är den 12 februari, fredagen före Alla Hjärtans Dag, och skolan firar "Cupid Day" med att eleverna skickar rosor till varandra. En toppendag för Sam och hennes kompisar – de är skolans fruktade innegäng och får flest rosor av alla. Dagen avslutas med en stor fest. Klockan 00:40 dör Sam. Hennes liv är slut, över, finito. Allt blir svart. Men så ringer väckarklockan och det är den 12 februari. Igen. Var allt en mardröm? Nej, tyvärr inte. Men vad är det då? Läs så får du veta!

OBS! Detta är inte en bok om änglar. Huvudpersonerna är synnerligen mänskliga. Det enda ovanliga är att Sam får sju chanser på sig för att göra allt rätt och bra på sin dödsdag. Och det är sjukt spännande. Sam är inte så himla trevlig, men hon ger oss en del tips om vad som verkligen är viktigt i livet. Resten får du ta reda på själv.


"Det här är en riktigt spännande roman ... Resten får du ta reda på själv är en berättelse med många lager, rolig, hjärtskärande och svår att lägga ifrån sig." dagensbok.com