Råttfångerskan

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

39 kr

Översikt

Den store förläggaren Titus Bruhn lämnade för många år sedan sin hustru Rose för den lite tjocka och osäkra bokhandlerskan Ingrid. Nu ligger han svårt sjuk och vill till varje pris träffa Rose. Men hon svarar inte i telefonen, och han vädjar till Ingrid att åka till henne och be henne komma. I sin ensligt belägna stuga lever Rose ett isolerat liv. Ingrids besök startar ett dramatiskt skeende som leder till en kamp på liv och död.

Inger Frimansson har gjort den psykologiska thrillern till sin genre. "Råttfångerskan" är ett gastkramande kidnappningsdrama, en riktig rysare även för den som inte har råttfobi ...

Detaljer

Inger Frimansson har gjort den psykologiska thrillern till sin genre. I sin nya bok är hon i högform. Råttfångerskan är ett gastkramande kidnappningsdrama med en kvinnlig huvudperson och hennes offer i centrum. En riktig rysare även för den som inte har råttfobi.

Den store förläggaren Titus Bruhn lämnade för många år sedan sin hustru Rose för den lite för tjocka och ganska osäkra bokhandlerskan Ingrid. Nu ligger han svårt sjuk och vill till varje pris träffa Rose för att försonas. När hon inte svarar i telefonen vädjar han till Ingrid att åka till henne och be henne komma.

I sin ensligt belägna backstuga lever Rose ett isolerat liv. Som sällskap har hon några råttor som hon försöker tämja. Hon uppskattar inte besöket, och när Ingrid av misstag har ihjäl hennes favoritråtta startar ett dramatiskt skeende som leder till en kamp på liv och död.

Mer information

ISBN 9789113022543
Förlag Norstedts
Författare Inger Frimansson
Bandtyp Övrigt
Upplaga 2
Språk swe
Mediatyp Bok