Ögonblick att minnas

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

49 kr

Översikt

Ögonblick att minnas är den tredje boken i Nora Roberts romanserie om de fyra väninnorna Parker, Mac, Emma och Laurel som driver bröllopsagenturen I nöd och lust. Här står konditorn Laurels längtan efter kärlek i centrum. Allt hon vill ha är en stark och intelligent man. En man som Parkers bror Delaney som hon är hemligt förälskad i. Men Laurel är övertygad om att Del är för fin för henne, dessutom är han så överbeskyddande att han aldrig skulle gå över gränsen med henne. Men en dag tar Laurels oberäkneliga humör överhanden – hon ger Del en arg och fullkomligt fantastisk kyss som vänder upp och ner på allting. Kan Laurel låta ett ögonblick att minnas bli ett ögonblick som varar för evigt?

Detaljer

Tredje delen i den populära BröllopsserienLaurel är trött på att vara singel – särskilt som både Emma och Mac har så fantastiska pojkvänner. Att hon som konditor på bröllopsagenturen ständigt tvingas se hur andra lyckliga par hittar varandra gör inte saken bättre. Hon vill dock inte ha all den lyx som hennes kunder vill ha. Vad hon verkligen vill ha är en stark och intelligent man. En man som väninnan Parkers storebror Delaney som hon har varit förälskad i sen de var barn.

Laurel är dock övertygad om att den välutbildade advokaten som gått på förstklassiga universitet är för fin för henne. Och varje gång hon träffar honom blir hon irriterad. När hon pratar med Del övergår det alltid snabbt till syskonliknande småbråk. Dessutom är Del så överbeskyddande när det gäller Laurel, Parker, Mac och Emma att han aldrig skulle kliva över gränsen med någon av dem. Men en dag tar Laurels oberäkneliga humör överhanden – och hon ger Del en arg, het och fullkomligt fantastisk kyss som vänder upp och ner på allting …

Ögonblick att minnas är den tredje boken i Nora Roberts romanserie om de fyra väninnorna, Parker, Mac, Emma och Laurel som driver den framgångsrika bröllopsagenturen I nöd och lust i Connecticut, USA.


"Ögonblick att minnas är precis som en bra Nora Roberts bok ska vara"
forfattardrommar.se


Mer information

ISBN 9789174293128
Förlag Bonnier Pocket
Författare Nora Roberts
Bandtyp Övrigt
Upplaga 0
Språk swe
Mediatyp Bok