Mosekoden : den mäktigaste manifesteringsredskapet i världshistorien

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

39 kr
ELLER

Översikt

Nu är tiden inne då vi alla ska lära oss bemästra koden - men inte bara för att berika oss själva utan för att skapa en fredlig värld som styrs av medkänslans lagar. Nu får vi tillgång till ett manifesteringsredskap så kraftfullt att ingen tidigare skådat dess like. Med dess hjälp kan vi skapa en ny verklighet.
Vi behöver upplysta själar för att äntligen kunna manifestera våra drömmars värld. Vi behöver bara se på vår planet för att konstatera den destruktiva manifesteringens konsekvenser. Vår jord har inte hamnat på randen av en katastrof för egen maskin utan på grund av mänsklighetens kollektiva beslut. Nu måste vi helt enkelt ta ställning: Ska vi välja samma väg igen, eller ska vi bestämma oss för att hädanefter lyssna till själens rop i stället för att ge egot fria tyglar? Oavsett hur vi väljer kommer världen och allt den rymmer att anpassa sig till det vi tror på.
Du har en avgörande och individuell roll att spela, och det är därför boken har nått fram till dig. Men först ska du bara slappna av och njuta - du ska strax ge dig iväg på en resa som kommer att förändra ditt liv!

Mer information

ISBN 9789186587307
Förlag Ponto Pocket
Författare James F. Twyman
Bandtyp Övrigt
Upplaga 1
Språk swe
Mediatyp Bok