Midvintermörker

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

39 kr

Översikt

Den 26 december 2012 förändras Sverige för all framtid.

Tidigt på annandagens morgon år 2012 vaknar de jullediga svenskarna till en ny värld. Ett strömlöst, mörkt och iskallt Sverige. En dag då allting förändras.
En stor rysk militärövning i Östersjön förvandlas plötsligt till ett regelrätt anfall mot Sverige, som står helt oförberett. Katastrofen är total, statsministern är försvunnen, viktiga samhällsfunktioner slås ut och ett nedbantat försvar är på väg mot kollaps. Allteftersom dödstalen stiger får vi följa ett antal personers kamp under ett dygn som skakar Sverige i grunden.
Midvintermörker är en tät svensk technothriller i högt tempo.

"... tempofylld, medryckande och håller spänningen uppe fram till slutet."
Bibliotekstjänst

"Kusligt realistisk, actionpackad och med ett rasande tempo. Välskriven och bra karaktärer. Rekommenderas till alla."
Ola Hultin, SF-bokhandeln

"Boken är en riktig sidvändare med action från första till sista sidan och risken är överhängande att man inte kan lägga i från sig den när man väl har börjat."
Boktipset

Detaljer

Den 26 december 2012 förändras Sverige för all framtid. Tidigt på annandagens morgon år 2012 vaknar de jullediga svenskarna till en ny värld. Ett strömlöst, mörkt och iskallt Sverige. En dag då allting förändras. En stor rysk militärövning i Östersjön förvandlas plötsligt till ett regelrätt anfall mot Sverige, som står helt oförberett. Katastrofen är total, statsministern är försvunnen, viktiga samhällsfunktioner slås ut och ett nedbantat försvar är på väg mot kollaps. Allteftersom dödstalen stiger får vi följa ett antal personers kamp under ett dygn som skakar Sverige i grunden. Midvintermörker är en tät svensk technothriller i högt tempo. "... tempofylld, medryckande och håller spänningen uppe fram till slutet." Bibliotekstjänst "Kusligt realistisk, actionpackad och med ett rasande tempo. Välskriven och bra karaktärer. Rekommenderas till alla." Ola Hultin, SF-bokhandeln "Boken är en riktig sidvändare med action från första till sista sidan och risken är överhängande att man inte kan lägga i från sig den när man väl har börjat." Boktipset

Mer information

ISBN 9789186649616
Förlag Massolit Förlag
Författare Lars Wilderäng
Bandtyp Övrigt
Upplaga 1
Språk swe
Mediatyp Bok