Meze : orientaliska smårätter

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

150 kr

Översikt

Det är lätt att bli förtjust i de aromatiska smakerna och de vackra meze-rätternas enkelhet. Fyll hemmet med gäster och bordet med småtallrikar! Meze har blivit jättepopulärt i Sverige och antalet libanesiska och syriska restauranger bara ökar. Och, så är det ju den där speciella, otvungna stämningen som uppstår när man delar en massa olika smårätter med alla runt bordet.
Liselotte Forslins meze-recept är lätta att följa och anpassade för svenska förhållanden. Med boken Meze behöver du varken tända rökelse eller hyra in en magdansös för att njuta en äkta meze-kväll.

Detaljer

Det är lätt att bli förtjust i de aromatiska smakerna och de vackra meze-rätternas enkelhet. Fyll hemmet med gäster och bordet med småtallrikar! Meze har blivit jättepopulärt i Sverige och antalet libanesiska och syriska restauranger bara ökar. Och, så är det ju den där speciella, otvungna stämningen som uppstår när man delar en massa olika smårätter med alla runt bordet. Liselotte Forslins meze-recept är lätta att följa och anpassade för svenska förhållanden. Med boken Meze behöver du varken tända rökelse eller hyra in en magdansös för att njuta en äkta meze-kväll.

Mer information

ISBN 9789197456159
Förlag Kakao Förlag
Författare Liselotte Forslin
Bandtyp Inbunden
Upplaga 0
Språk swe
Mediatyp Bok