Mat på svenska

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

123 kr

Översikt

Svensk mat upplever just nu en renässans. Det är exakt vad Caroline Hofberg har tagit fasta på i denna vackra kokbok med traditionell och ny svensk mat. Med utgångspunkt från de genuina smakerna och råvarorna skapar hon en personlig variant av det svenska köket.
Eller vad sägs om äppelpannkaka med lingongrädde, potatissallad med sparris, kantarellrulle med västerbottenost, enbärsburgare med lingoncoleslaw, gubbröra eller en lättlagad chokladsmulpaj? Allt detta finns med i Caroline Hofbergs kokbok.
Mat på svenska är tematiskt indelad i smårätter, fisk & skaldjur, kött & kyckling, pajer & desserter, bakat samt inläggningar.
Boken utkom första gången 2006.

Detaljer

Svensk mat upplever just nu en renässans. Det är exakt vad Caroline Hofberg tagit fasta på i denna vackra kokbok med både traditionell och ny svensk mat. Med utgångspunkt från de genuina smakerna och råvarorna skapar hon en personlig variant av det svenska köket.

Vem älskar inte farmors köttbullar, gubbröra till julen eller en lättlagad chokladsmulpaj? Allt detta finns med i Caroline Hofbergs kokbok med läcker, enkel, vacker och sinnlig mat.
Mat på svenska är tematiskt indelad i smårätter, fisk & skaldjur, kött & kyckling, pajer & desserter, bakat samt inläggningar.
Bland recepten märks omelettårta med rökt kött, äppelpannkaka med lingongrädde, potatissallad med sparris, kantarellrulle med västerbottenost, krämig lax- och pastasallad, pizza med lax och dillolja, enbärsburgare med lingoncoleslaw, lingoncheesecake och mycket, mycket mer.
"Godare än så här blir det inte!"
Boken utkom första gången 2006.


Mer information

ISBN 9789151851488
Förlag Prisma
Författare Caroline Hofberg
Bandtyp Kartonnage
Upplaga 2
Språk swe
Mediatyp Bok