Människor som har haft fel

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

39 kr

Översikt

En bok om människor journalister, jurister, andliga coacher som sagt fel, hört fel, tyckt fel, antagit fel eller bara varit fel, som fått saker om bakfoten och spått i fel kaffesump, som varit ute och cyklat käpprätt mot Häcklefjäll, på vägen mot fanders, utan lyse och reflex.

Med Människor som har haft fel avslutar Kalle Lind sin trilogi om människor som ställt till det för sig själva och andra. Liksom i Människor det varit synd om och Människor som gått till överdrift har han här plockat fram det dummaste och det dammigaste ur arkiven. Här får vi detaljerna om migrationsministern som tolkade ett långfinger som en klapp på axeln, partiledaren som uppmanade en död kollega att rösta på honom och propagandaministern som inte kunde skilja Israel från Krypton. Vi läser om tobaksbolagen som förberedde sig på att börja sälja hasch och läkaren som skrev ut tobak som medicin. Och en hel massa annat.


RÖSTER OM BOKEN:

En dos av sådan här politisk inkorrekthet kan nog de flesta må bra av.
Tidningen Kulturen

Tycker du om att läsa läs Kalle Lind, Tycker du om att ha kul läs Kalle Lind. Gillar du inget av det stavas botemedlet Kalle Lind.
ikon.1931

Detaljer

En bok om människor journalister, jurister, andliga coacher som sagt fel, hört fel, tyckt fel, antagit fel eller bara varit fel, som fått saker om bakfoten och spått i fel kaffesump, som varit ute och cyklat käpprätt mot Häcklefjäll, på vägen mot fanders, utan lyse och reflex. Med Människor som har haft fel avslutar Kalle Lind sin trilogi om människor som ställt till det för sig själva och andra. Liksom i Människor det varit synd om och Människor som gått till överdrift har han här plockat fram det dummaste och det dammigaste ur arkiven. Här får vi detaljerna om migrationsministern som tolkade ett långfinger som en klapp på axeln, partiledaren som uppmanade en död kollega att rösta på honom och propagandaministern som inte kunde skilja Israel från Krypton. Vi läser om tobaksbolagen som förberedde sig på att börja sälja hasch och läkaren som skrev ut tobak som medicin. Och en hel massa annat. RÖSTER OM BOKEN: En dos av sådan här politisk inkorrekthet kan nog de flesta må bra av. Tidningen Kulturen Tycker du om att läsa läs Kalle Lind, Tycker du om att ha kul läs Kalle Lind. Gillar du inget av det stavas botemedlet Kalle Lind. ikon.1931

Mer information

ISBN 9789186691400
Förlag Roos & Tegner
Författare Kalle Lind
Bandtyp Övrigt
Upplaga 1
Språk swe
Mediatyp Bok