Mahlerstäppen

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

114 kr
ELLER

Översikt

Seba är fast i en drömvärld, Gild tar värvning för att undkomma en mordisk Apostel och de bägge parantinerna är det ingen som riktigt vet var de befinner sig.

Samtidigt på annan ort kallas Vali, även känd som brigadgeneral Valishael, in för återupptagen tjänstgöring i For Mahls armé. Anledningen? Ett krig vars like världen aldrig förr skådat, med tiotusentals soldater, magiska krafter och objekt vidrörda av själva gudarna.

Vilken roll kommer Seba och de andra spela i det annalkande kriget, och vad har egentligen Telan och Dertang planerat för dem? En sak är säker, det öde som en gång lett dem in i Gudarnas Spel har ännu inte för avsikt att släppa dem fria.

Detaljer

Seba är fast i en drömvärld, Gild tar värvning för att undkomma en mordisk Apostel och de bägge parantinerna är det ingen som riktigt vet var de befinner sig. Samtidigt på annan ort kallas Vali, även känd som brigadgeneral Valishael, in för återupptagen tjänstgöring i For Mahls armé. Anledningen? Ett krig vars like världen aldrig förr skådat, med tiotusentals soldater, magiska krafter och objekt vidrörda av själva gudarna. Vilken roll kommer Seba och de andra spela i det annalkande kriget, och vad har egentligen Telan och Dertang planerat för dem? En sak är säker, det öde som en gång lett dem in i Gudarnas Spel har ännu inte för avsikt att släppa dem fria.

Mer information

ISBN 9789175330365
Tillgägnlig för order Ja
Förlag Papertalk
Författare Emil Hultin
Bandtyp Häftad
Upplaga 0
Språk swe
Mediatyp Bok