Madeleine : prinsessan privat

Torsdagen den 25 oktober 2012 tillkännagavs Prinsessan Madeleines och Christopher O'Neills förlovning. Bröllopet skall stå sommaren 2013. Men prinsessan Madeleines väg dit har varit långt ifrån spikrak.

Med Expressens hovreporter Johan T Lindwall som ciceron får vi följa Madeleine från födseln, genom skolåren och fram till i dag. Det är en stark historia fylld av stormiga konflikter, men även glädje och kärlek. Här berättas om den okända kollapsen, spelet bakom den brutna förlovningen och otroheten – hur mycket visste egentligen pappa kungen?

Johan T Lindwall har uppdaterat denna pocketupplaga med ett nytt kapitel inför prinsessan Madeleines bröllop sommaren 2013.


Läs mer

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

15 kr

Mer information

ISBN 9789175031996
Tillgägnlig för order Ja
Förlag Månpocket
Författare Johan T. Lindwall
Bandtyp Övrigt
Upplaga 0
Språk swe
Mediatyp Bok

Detaljer

Från prinsessa på vift till bröllopslyckaTorsdagen den 25 oktober 2012 tillkännagavs Prinsessan Madeleines och Christopher O'Neills förlovning. Bröllopet skall stå sommaren 2013. Men prinsessan Madeleines väg dit har varit långt ifrån spikrak.

Expressens hovreporter Johan T Lindwall följer upp sin succébok om kronprinsessan Victoria med ett exklusivt porträtt av lillasyster Madeleine – prinsessan och modeikonen som fyller trettio år. För första gången skildras hennes privatliv i en bok. Johan har följt Madeleine ända sedan 1995, både hemma i Sverige och på resor världen över, och samlar här sina intryck. Det är en berättelse om prinsessan som allra helst hade sluppit stå i rampljuset.

Vi får följa Madeleine från födseln, genom skolåren och fram till i dag. Det är en stark historia fylld av stormiga konflikter, men även glädje och kärlek. Vi får ta del av relationen till vännerna, syskonen Victoria och Carl Philip, mamma Silvia och pappa kungen, och förstås pojkvännerna.

För första gången berättas om den okända kollapsen, spelet bakom den brutna förlovningen med Jonas Bergström och otroheten. Hur mycket visste egentligen kungen? Madeleine har efter några svåra år byggt upp en tillvaro i New York med kärleken Chris O’Neill, en start på hennes nya liv långt bort från Sverige.

Johan T Lindwall har uppdaterat denna pocketupplaga med ett nytt kapitel inför prinsessan Madeleines bröllop sommaren 2013.