Lyckan var en röd Cadillac

Lyckan var en röd Cadillac Det här är en roman om sex, våld och läkning. Det är en stark skildring, full med symbolik, ledtrådar, glädje och smärta i en balanserad blandning.
Läs mer
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

129 kr

Mer information

ISBN 9789163383038
Tillgägnlig för order Nej
Distributör Nej
Status Nej
Förlag Vulkan
Free shipping Nej
Författare Åsa Altea Öhman
Artist Nej
Bandtyp Häftad
Kompositör Nej
Omslagsillustratör Nej
Formgivare Nej
Upplaga 0
Huvudredaktör Nej
Enhet Nej
Enhetsvärde Nej
Förordsförfattare Nej
Redaktör Nej
Illustratör Nej
Språk swe
Mediatyp Bok
Orginaltitel Nej
Fotograf Nej
Priser Nej
Publiceringsdatum Nej
Recensioner Nej
Uppläsare Nej
Thickness (mm) Nej
Översättare Nej
Antologiredaktor Nej
Width (mm) Nej

Detaljer

Lyckan var en röd Cadillac Det här är en roman om sex, våld och läkning. Det är en stark skildring, full med symbolik, ledtrådar, glädje och smärta i en balanserad blandning. Utifrån en ramberättelse görs neddykningar i ett utsatt barns liv vid olika tidpunkter. Berättelsen är skriven utifrån flera perspektiv – offer, förövare, omgivning – för att skapa en komplex och rättvis bild av dysfunktionella familjer. Vägar till läkning visas. En eftertext fördjupar och förtydligar hur svåra sår läks och vad omgivning kan göra för att hjälpa.

Här finns något att hämta för alla, hopp och tårar för dig som upplevt svåra trauman, insikter och förståelse för dig som arbetar inom skola/vård/omsorg och för dig som helt enkelt är en vanlig medmänniska.

Åsa Altea Öhman född i Boden, Norrbotten 1965. Gymnasielärare i svenska och engelska, numer verksam inom ämnen som rör personlig och andlig utveckling samt energimedicin. Håller även föredrag och workshops olika former. Vill du komma i kontakt med författaren var god använd följande adress: asa@alteas.se.