Lex Affärsjuridik Lärarwebb Individlicens 12 mån

LEX Affärsjuridik är framtagen till kursen Affärsjuridik. I lärarwebben finner du allt material du behöver som lärare, när du använder fakta- och övningsboken Lex Affärsjuridik: fullständiga lösningar, PowerPoint-bilder, utvärderingar, rättsfall för fördjupande studier med mera.


Läs mer
Skickas via e-post inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

498 kr

Mer information

ISBN 9789140672582
Tillgägnlig för order Ja
Status definitivt slut
Förlag Gleerups Utbildning AB
Free shipping Free Shipping
Författare Eva Lundberg, Mikael Pauli, Erik Öman
Upplaga 1
Språk swe
Mediatyp Onlineprodukt

Detaljer

Lex-serien är utvecklad för Gy 2011:s ämnesplan i juridik. I Lex förenas teori med praktik; faktaböckerna innehåller såväl övningsuppgifter som djupare diskussionsfrågor.

Lex Affärsjuridik är framtagen till kursen Affärsjuridik. Lex Affärsjuridik behandlar de rättsområden som är viktiga ur ett företagsperspektiv. Boken tar upp viktiga områden som till exempel associationsrätt, avtalsrätt, arbetsrätt med mera. Lex fokuserar också på juridiska begrepp och problemlösning i rättsliga sammanhang och visar på olika sätt att lösa affärstvister.

I lärarwebben finner du allt material du behöver som lärare, när du använder fakta- och övningsboken Lex Affärsjuridik: fullständiga lösningar, PowerPoint-bilder, utvärderingar, rättsfall för fördjupande studier med mera.

Lex passar dig som vill ha:

  • ett läromedel som ger teoretisk kunskap och praktisk träning
  • en läromedelsserie som täcker in alla tre delarna i ämnet juridik
  • ett läromedel skrivet av erfarna och verksamma jurister

Lex-serien är författad av: Eva Lundberg, som är gymnasielektor och som var Skolverkets ämnesexpert i juridik vid reformen Gy11. Mikael Pauli, som är hovrättsassessor (yngre domare) och som för närvarande är verksam i Marknadsdomstolen. Erik Öman, som är jurist och civilekonom, och som arbetar vid Riksgälden. Alla tre har en gedigen erfarenhet av undervisning.