Kungsholmsmorden

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

39 kr

Översikt

En ung kvinna hittas mördad i Kronobergsparken i Stockholm av några lekande barn. Det är mitt i sommaren och kommissarie Hake kallas in från sin skärgårdssemester för att leda utredningen. Media är inte sena att haka på mordet har trots allt begåtts i parken bakom rikspolisens högkvarter på Kungsholmen och brottsplatsen döps snabbt om till Polisparken. Plötsligt visar det sig att en kvinnlig domare i Högsta Domstolen är inblandad och pressen på polisen ökar. Vad kan dessa till synes väldigt olika kvinnor ha haft gemensamt?

Kungsholmsmorden är den tredje delen i Lars Bill Lundholms uppskattade deckarserie om kommissarie Hake, som hyllats av kritiker för sina vackra Stockholmsskildringar och spännande intriger. Tidigare böcker i serien är Östermalmsmorden och Södermalmsmorden.

Bäst är Lars Bill Lundholm som Stockholmsskildrare och han går i föregångaren Stieg Trenters litterära fotspår.
Nya Wermlands-tidningen

En bok som hela tiden flyter på, bjuder på överraskningar och nya kast, som har en lysande berättarteknik och ett språk som inte gör någon bokmal olycklig.
Vestmanlands Läns Tidning

Lundholm, som är en rapp och otvivelaktigt driven handlingsförfattare, har onekligen inte sparat på krutet för att fylla sin historia.
Sydvenskan

En mycket spännande deckare, med många vändningar och spektakulär upplösning, som man gärna vill sträckläsa

Katrineholms-Kuriren

Mer information

ISBN 9789197588843
Förlag Pocketförlaget
Författare Lars Bill Lundholm
Bandtyp Övrigt
Upplaga 1
Språk swe
Mediatyp Bok