Kött : från grill till gryta

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

146 kr
ELLER

Översikt

Stjärnkocken Paul Gayler presenterar sina allra bästa recept på nötkött. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Till detta kommer säkra råd om bland annat råvaruinköp och tillagningstider, och en mängd läckra marinader, såser och kryddblandningar.

Välj, handla, förvara och tillaga kött på bästa sätt

Fantastiska kötträtter från hela världen

Så lyckas du med din biff

Detaljer



Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.

 



Mer information

ISBN 9789185605057
Förlag Bonnier Impact
Författare Paul Gayler
Bandtyp Kartonnage
Upplaga 0
Språk swe
Mediatyp Bok