Kärt barn

Det var en gång en änka som hade tre söner, och deras namn var Svart, Brun och Blå. Svart var den äldste, lynnig och aggressiv. Brun var mellanbarnet, blyg och trög. Men Blå var sin mors favorit. Och han var en mördare.

BB har en egen hemsida, badguysrock, där han lever ut sina fantasier och hyllar sina idoler. På hemsidan planerar han helt öppet att utföra det perfekta brottet, samtidigt som han skriver på en berättelse om blueeyedboy, hans eget alias på nätet. Blueeyedboy är inte som andra och har haft en tuff barndom, med en sträng och överbeskyddande mor. Men vad är sanning och vad är friktion? Har BB verkligen misshandlats svårt? Är modern verkligen den hemska tyrann hon utmålas som? Och vem är Albertine, flickan som kommenterar hans inlägg och som verkar känna till vissa händelser i hans förflutna?

Med Kärt barn tar Joanne Harris steget fullt ut i thrillergenren och åstadkommer en isande psykologisk spänningsroman med många oväntade vändningar. För vem är egentligen offer och förövare i den här historien där inga inblandade röjer sina egentliga identiteter?

"Kärt barn är en nervkittlande psykologisk thriller som inte lämnar någon oberörd. Med samma fantastiska språk som trollband oss i romanen "Chocolat" beskriver författaren en mörk och skrämmande värld där den obehagliga stämningen hela tiden byggs på."
Allers

"Briljant och genomskådande."
Borlänge Tidning

"Det är en riktigt otäck historia som håller läsaren rak i ryggen av spänning."
ICA Kuriren

"Klaustrofobisk och ibland svårgripbar. Det betyder inte att den inte är briljant skriven, välplanerad och insiktsfull den är alla de sakerna."
The Mirror
Läs mer
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

15 kr

Mer information

ISBN 9789186969189
Tillgägnlig för order Ja
Förlag Pocketförlaget
Författare Joanne Harris
Bandtyp Övrigt
Upplaga 1
Språk swe
Mediatyp Bok