Kärlek : en handbok

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

39 kr

Översikt

Vi lever i en stressig tid då alla måsten ofta får komma före kärleken. Många par har olika arbets- och sovtider, pratar knappt med varandra och har slutat att älska. När det har gått så långt är det inte många som frågar sig vad de själva kan göra för att få det bättre, utan i stället börjar de leta efter den perfekta partnern. Men vad det handlar om är att själv bli den perfekta partnern! Eva Sanner visar genom fallstudier och övningar hur vi kan lära oss att lyssna och förstå den andras livshistoria och därmed komma ur låsta situationer och bryta negativa mönster. För att få balans i ett förhållande måste man också utveckla sig själv, först då kan man bli den nyfikna, levande och attraktiva partner man vill vara.

Detaljer

Så skapar du kärlek i vardagen!Vi lever i en kärlekstörstande tid då många singlar inte har någon att älska och vara nära och många par inte lyckas nå fram till en djup kontakt, varken fysiskt eller känslomässigt. Många undrar om de har valt rätt eller överhuvudtaget är kapabla att leva i ett förhållande. Men det finns ingen perfekt partner, och det handlar inte om att hitta en sådan. Istället handlar det om att bli den perfekta partnern, det vill säga att lära sig mer om vad en relation behöver för att fungera och vad man själv kan göra för att påverka sin situation.

I Kärlek - en handbok får du redskapen du behöver för att förändra, förbättra och fördjupa ert förhållande! Läs om hur närhet binder er samman och därför behöver ha en plats i er vardag. Hur ni kan hantera konflikter konstruktivt. Hur ni kan skiljas på ett bra sätt och gå vidare utan bitterhet. Och hur beroende och missbruk påverkar er relation.

Bokens kapitel:
Ge plats åt kärleken
Skapa kontakt och närvaro
Lust och olust
Att tycka och vilja olika
Beroende sätter kärleken ur spel
Kan vi lära oss att älska?
Tack och förlåt
Väx tillsammans


"Så får du din relation att hålla!" Västerås Tidning

"Låt det våras för kärleken." Bohusläningen

"Renovera din relation!" Tara


Mer information

ISBN 9789172322639
Förlag Månpocket
Författare Eva Sanner
Bandtyp Övrigt
Upplaga 0
Språk swe
Mediatyp Bok