Jag är bröderna Walker

"Den perfekte romanförfattaren finns och han heter Jan Kjærstad och han kommer från Norge."
Dagens Nyheter


Odd Marius Walaker är en udda pojke i 1980-talets Oslo. Efter en olycka har hans sinnesförnimmelser blivit extremt rika och komplexa och han kan se samband som ingen annan ser. Hans självkänsla har stegrats och ingenting ter sig omöjligt för honom. Dagboken fyller han med skimrande anteckningar och tankar. Ett drygt decennium senare är Odd Marius Walaker den mäktigaste mannen i Norge. Han har förmågan att som talare förhäxa sina åhörare och fånga dem med sin karisma. Men så slås allt omkull och han ställs inför en svår politisk kris av enorma proportioner. För att överhuvudtaget kunna fortsätta framåt är han tvungen att återvända till ungdomsårens dagboksanteckningar. Kan han hitta lösningen som situationen kräver i den han en gång var.

Sagt om boken:
"Urverk med levande bilder."
Nils Schwartz, Expressen

"Som en översvallande hyllning till den litterära fantasin och berättandets kraft. Jag är bröderna Walker är ett ståtligt, men också närmast utmattande mångsidigt läsäventyr."
Göteborgs Posten

"Vettlöst bra."
Sveriges Radio

"Man bara läser vidare, fascinerad och road. Allt är så fiffigt och elegant konstruerat att man häpnar. Allt hänger samman i ett mirakulöst regelbundet, felfritt fungerande mönster. Unna dig en god norrman."
Motala & Vadstena Tidning
Läs mer
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

15 kr

Mer information

ISBN 9789186369651
Förlag Pocketförlaget
Författare Jan Kjærstad
Bandtyp Övrigt
Upplaga 1
Språk swe
Mediatyp Bok