Ingång Sfi Studieväg 3 Textbok

Ingång, Sfi Studieväg 3, består av textbok, övningsbok och lärarhandledning. Övningsboken finns även i interaktiv version. Ljudet finns på vår hemsida www.gleerups.se.

Textbok 3 vänder sig till studieväg 3. Variationen av texttyper är stor. Det finns både specialskrivna texter och texter som man kan stöta på i samhället och vardagslivet. Här finns också uppgifter för att träna läsförståelse.

Läs mer
Skickas inom 2-4 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

276 kr

Mer information

ISBN 9789140688552
Tillgägnlig för order Ja
Distributör Nej
Status definitivt slut
Förlag Gleerups Utbildning AB
Författare Josefin Lindholm, Angela Reiser
Artist Nej
Bandtyp Board book
Kompositör Nej
Omslagsillustratör Nej
Formgivare Nej
Upplaga 1
Huvudredaktör Nej
Enhet pages
Enhetsvärde 0
Förordsförfattare Nej
Redaktör Nej
Illustratör Nej
Språk swe
Mediatyp Bok
Orginaltitel Nej
Fotograf Nej
Publiceringsdatum Nej
Recensioner Nej
Uppläsare Nej
Thickness (mm) 0
Översättare Nej
Antologiredaktor Nej
Width (mm) 0

Detaljer

Ingång, Sfi Studieväg 3 Textbok, vänder sig till elever som studerar på studieväg 3, kurs C och D. Läromedlet består av en textbok, en övningsbok och en lärarhandledning. Övningsboken finns också i en interaktiv version om du istället vill att eleverna ska göra övningarna digitalt. Alla texter till Ingång finns inlästa på vår hemsida www.gleerups.se. Ljudet finns också i den interaktiva versionen av övningsboken.

I textbok 3 är abstraktionsnivån ytterligare lite högre och boken behandlar ämnen som minoriteter, allmänbildning om Sverige, livsfrågor, mänskliga rättigheter, ideal och böcker. Variationen av texttyper är stor och det finns både specialskrivna texter och exempel på texter som man kan stöta på i samhället och vardagslivet. Här finns också uppgifter kopplade till texten man nyss läst, för att öka förståelsen för textens innehåll.

Övningsboken eller det interaktiva materialet och kopieringsunderlagen ger många möjligheter att repetera och befästa kunskaperna. I lärarhandledningen kan du läsa mer om hur man kan arbeta med textboken.

Ingång, Sfi Studieväg 3 Textbok passar dig som vill ha:

  • texter i fokus
  • nivåanpassning
  • tydlig struktur

Ingång är en läromedelsserie för vuxna elever som studerar på sfi. Det finns en textbok för varje studieväg samt övningsmaterial som du köper antingen i tryckt version eller i interaktiv version. Alla texter till Ingång finns inlästa på vår hemsida www.gleerups.se. Ljudet finns också i den interaktiva versionen av övningsboken.

Josefin Lindholm och Angela Reiser är båda två erfarna sfi- och svenska som andraspråkslärare.