Idolen

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

27 kr
ELLER

Översikt

Sköna karaktärer, fyndiga dialoger och massor av härlig romantik - här finns allt chick lit-läsaren kan önska! Nu i pocket!

Detaljer

Sköna karaktärer, fyndiga dialoger och massor av härlig romantik - här finns allt chick lit-läsaren kan önska! Nu i pocket!

Jenny Greenley har en stor talang - hon är bra på att behålla hemligheter och lösa andra människors problem! Hon är faktiskt så bra på det att hon anonymt svarar på läsarbrev och ger råd i skoltidningens frågespalt "Fråga Annie".

När den nittonåriga Hollywoodstjärnan Luke Striker kommer till Jennys skola för att göra research inför en roll, får Jenny därför till uppgift att visa honom runt. Ingen mer än hon får veta vem han egentligen är. Men Luke gör det inte lätt för henne, snart har han ett helt band av paparazzifotografer och kvällstidningar efter sig … Mycket hinner hända innan Jenny lyckas få kontroll på situationen, och utan att hon vet hur det gick till befinner hon sig plötsligt mitt i rampljuset!

En perfekt bok att sätta i händerna på tjejerna när de läst ut "En prinsessas dagbok" och bara håller på att dö av längtan efter mer smaskig, rolig och snabbläst njutning. Alla som gillade prinsessan Mia kommer att älska Jenny Greenley!

Mer information

ISBN 9789173710831
Tillgägnlig för order Ja
Förlag Tiden
Författare Meg Cabot
Bandtyp Övrigt
Upplaga 2
Språk swe
Mediatyp Bok