Helt enkelt : Mat för moderna människor

Nominerad till Gourmand World Cookbook Awards 2002 Helt enkelt är en modern baskokbok som innehåller de bästa matlagningstipsen och mer än tvåhundra fräscha recept. Hur länge ska fisken sjuda? Ska man lägga råvaran i kallt eller kokande vatten? Vad bör man tänka på när man lagar en äkta italiensk risotto? Här finns svar på frågorna som gör maten ännu godare – och lustfylld att laga. Det välkända kokboksteamet – Ingrid Espelid Hovig, Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley och Paul Løwe – har en lång rad av kokböcker bakom sig. Forum har tidigare givit ut: Pasta, pasta!, Ta vara på sommaren, Asiatiskt, Hot & spicy och Sommarljus.
Läs mer
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

155 kr

Mer information

ISBN 9789137121901
Tillgägnlig för order Ja
Förlag Bokförlaget Forum
Författare Jim Hensley, Ingrid Espelid Hovig, Nina Dreyer Hensley, Paul Løwe
Bandtyp Kartonnage
Upplaga 0
Språk swe
Mediatyp Bok

Detaljer



Helt enkelt är en modern baskokbok som innehåller de bästa matlagningstipsen och mer än tvåhundra fräscha recept.
Här får man svar på frågor som: Hur länge ska fisken sjuda? Ska man lägga råvaran i kallt eller kokande vatten? Vad bör man tänka på när man lagar en äkta italiensk risotto?
Boken är nominerad till Gourmand World Cookbook Awards 2002.

Ur receptregistret:
Arabisk couscous
Basilikapotatis
Coq au vin
Delfiakaka med choklad
Focaccia
Grön risotto med kryddörter
Hemgjord pasta
Indisk lammgryta
Jordnötssås
Köttbullar med ingefära och vitlök
Lax teriyaki
Morotskaka
Nötbröd
Ostdressing
Pannkakor med blåbärssylt
Rostbiff
Senapsvinägrett
Tandoorikyckling
Ugnsstekta grönsaker med fetakräm
Vetebullar
Änglamat
Öring i gräddsås

Det välkända kokboksteamet – Ingrid Espelid Hovig, Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley och Paul Løwe – har en lång rad av kokböcker bakom sig. Forum har tidigare givit ut: Pasta, pasta!, Ta vara på sommaren, Asiatiskt, Hot & spicy och Sommarljus.