Glöm inte minnet : du minns mera än du tror

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

31 kr
ELLER

Översikt

Läkaren Nisse Simonson har gjort sig känd för att på ett enkelt och lättsamt sätt berätta om den mänskliga hjärnan
och varför vi människor beter oss som vi gör. Han har guidat oss på vår långa utvecklingsresa från savannen fram
till i dag och kunnat konstatera att vi är oss ganska lika trots de årtusenden som passerat. Vi har samma grundläggande behov, och samma förutsättningar måste uppfyllas för att vi ska kunna fortplanta oss och överleva som art: bland annat måste vi ha ett fungerande
minne.


Här berättar Nisse Simonson om vår snillrika hjärna utifrån nyckelorden minnet och glömskan. Han bjuder
också på olika fallbeskrivningar och berättar om det senaste inom minnesforskningen.

Nisse Simonson har tidigare bland andra skrivit böckerna Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra? och Livet är inte så tokigt om man beaktar alternativet.

Detaljer

Läkaren Nisse Simonson har gjort sig känd för att på ett enkelt och lättsamt sätt berätta om den mänskliga hjärnan och varför vi människor beter oss som vi gör. Han har guidat oss på vår långa utvecklingsresa från savannen fram till i dag och kunnat konstatera att vi är oss ganska lika trots de årtusenden som passerat. Vi har samma grundläggande behov, och samma förutsättningar måste uppfyllas för att vi ska kunna fortplanta oss och överleva som art: bland annat måste vi ha ett fungerande minne.

Här berättar Nisse Simonson om vår snillrika hjärna utifrån nyckelorden minnet och glömskan. Han bjuder också på olika fallbeskrivningar och berättar om det senaste inom minnesforskningen.

Nisse Simonson har tidigare bland andra skrivit böckerna Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra? och Livet är inte så tokigt om man beaktar alternativet.

Mer information

ISBN 9789173374125
Tillgägnlig för order Ja
Förlag Brombergs
Författare Nisse Simonson
Bandtyp Övrigt
Upplaga 1
Språk swe
Mediatyp Bok