Genrekoden Lärarwebb Individlicens 12 mån

Genrekoden – Lärarwebb är en av delarna i Genrekoden, ett basläromedel i svenska för grundskolans årskurs 6/7-9. Lärarwebben är en digital lärarhandledning som bland annat innehåller planeringar och tips.


Läs mer
Skickas via e-post inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

590 kr

Mer information

ISBN 9789140668035
Tillgägnlig för order Ja
Status definitivt slut
Förlag Gleerups Utbildning AB
Free shipping Free Shipping
Författare Eva Hedencrona, Karin Smed-Gerdin
Upplaga 1
Språk swe
Mediatyp Onlineprodukt

Detaljer

Genrekoden är ett basläromedel i svenska för grundskolans årskurs 6/7-9. Läromedelsserien består av två handböcker, Genrekoden – skriva och Genrekoden – tala, en antologi, tre studieböcker samt två webbtjänster. Arbetssättet i Genrekoden är inspirerat av genrepedagogik.

Genrekoden – Lärarwebb är lärarens komplement till de tryckta böckerna Genrekoden – skriva och Genrekoden – tala.  Lärarwebb är en digital lärarhandledning med bland annat presentation av materialet och stadieplanering. Här finns också temaförslag samt en hel del lektionstips och uppgifter som kan användas direkt men också bearbetas och anpassas efter klassens behov. Innehållet hänvisar till Genrekoden – skriva, Genrekoden – tala och Genrekoden – antologi.

Genrekoden – Lärarwebb innehåller också fler "Tala om bilden", länktips samt en översiktlig genomgång av genrepedagogik.

Du som lärare behöver en egen licens till lärarwebben för att kunna följa dina elevers resultat, administrera och kommunicera med dina elever.