Genrekoden Elevwebb Individlicens 12 mån

För större inköp av elevwebbar, vänligen kontakta Gleerups kundservice för prisuppgift.

Genrekoden – Elevwebb är en av delarna i Genrekoden, ett basläromdel i svenska för grundskolans årskurs 6/7-9. Elevwebben ger eleverna möjlighet att träna på egen hand både i skolan och hemma. Här finns bland annat självrättande övningar, grammatikfilmer samt handböckernas exempeltexter i mp3-format.


Läs mer
Skickas via e-post inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

60 kr

Mer information

ISBN 9789140661807
Tillgägnlig för order Ja
Status definitivt slut
Förlag Gleerups Utbildning AB
Free shipping Free Shipping
Författare Eva Hedencrona, Karin Smed-Gerdin
Upplaga 1
Språk swe
Mediatyp Onlineprodukt

Detaljer

Genrekoden är ett basläromedel i svenska för grundskolans årskurs 6/7-9. Läromedelsserie består av två handböcker, Genrekoden – skriva och Genrekoden – tala, en antologi, tre studieböcker samt två webbtjänster. Arbetssättet i Genrekoden är inspirerat av Genrepedagogik.

Genrekoden – Elevwebb är elevens komplement till de tryckta böckerna Genrekoden – skriva och Genrekoden – tala. Genrekoden – elevwebb ger eleverna möjlighet att arbeta och träna på egen hand både i skolan och hemma. Här finns bland annat självrättande övningar, varav en del är hämtade från Genrekoden – studiebok 1-3, vidare de genretypiska dragen och ett antal  grammatikfilmer. Exempeltexterna i Genrekoden – skriva och Genrekoden – tala finns inlästa i mp3-format.