Fysik Övningsbok 1

Övningsbok fysik 1 är anpassad till gymnasieskolans fysikkurs. Det finns två övningsböcker i denna serie som är anpassade till kurs 1 och kurs 2 i fysik.

Böckernas struktur utgår från den struktur som finns i Impuls fysik och har samma kapitelnumrering. Övningsboken kan användas till andra kursböcker även om kapitelindelningen inte är exakt densamma. Till samtliga beräkningsuppgifter finns facit.

Läs mer
Skickas inom 2-4 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

224 kr

Mer information

ISBN 9789140689528
Tillgägnlig för order Ja
Distributör Nej
Status tillfälligt slut
Förlag Gleerups Utbildning AB
Författare Simon Eddeland
Artist Nej
Bandtyp Häftad
Kompositör Nej
Omslagsillustratör Nej
Formgivare Nej
Upplaga 1
Huvudredaktör Nej
Enhet pages
Enhetsvärde 0
Förordsförfattare Nej
Redaktör Nej
Illustratör Nej
Språk swe
Mediatyp Bok
Orginaltitel Nej
Fotograf Nej
Publiceringsdatum Nej
Recensioner Nej
Uppläsare Nej
Thickness (mm) 0
Översättare Nej
Antologiredaktor Nej
Width (mm) 0

Detaljer

Denna övningsbok i fysik är anpassad till gymnasieskolans fysikkurs. Det finns två övningsböcker i denna serie som är anpassade till kurs 1 och kurs 2 i fysik: Övningsbok fysik 1 och Övningsbok fysik 2.

Böckernas struktur utgår från den struktur som finns i Impuls fysik och har samma kapitelnumrering. Övningsboken kan naturligtvis användas till andra kursböcker även om kapitelindelningen inte är exakt densamma.

Efterfrågan på uppgifter i fysik är stor och denna övningsbok är ett komplement till de uppgifter som redan finns i etablerade kursböcker. Många uppgifter är tydligt illustrerade för att lättare förstå problemställningen. Till samtliga beräkningsuppgifter finns facit.

Författare till denna övningsbok i fysik är Simon Eddeland som är verksam som fysiklärare på Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke.