Farozonen

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

29 kr

Översikt

FBI-agenten Win Garano från Knoxville tilldelas ett tjugo år gammalt mordfall. Hans chef, Monique Lamont, är en attraktiv distriktsåklagare som satsar allt på att bli guvernör. Ett av hennes viktigaste motton i valkampanjen är "Alla brott i alla tider". Det vore mycket meriterande för henne att ha löst detta 20 år gamla och kalla fall. Hon tar hjälp av det senaste inom DNA-teknologin, men under utredingens gång börjar Win Garano ifrågasätta hennes bakomliggande motiv. Hot riktas mot både distriktsåklagaren och Garano själv. Han inser att han blivit inblandad i en politisk maktkamp, en kamp där till och med liv står på spel...Patricia Cornwell, född 1956 i Florida, är stilbildande i genren när det gäller att lösa brott med hjälp av moderna medicinska metoder. Hon är mest känd för sina böcker om rättsläkaren Kay Scarpetta.

Detaljer

FBI-agenten Win Garano från Knoxville tilldelas ett tjugo år gammalt mordfall. Hans chef, Monique Lamont, är en attraktiv distriktsåklagare som satsar allt på att bli guvernör. Ett av hennes viktigaste motton i valkampanjen är "Alla brott i alla tider". Det vore mycket meriterande för henne att ha löst detta 20 år gamla och kalla fall. Hon tar hjälp av det senaste inom DNA-teknologin, men under utredingens gång börjar Win Garano ifrågasätta hennes bakomliggande motiv. Hot riktas mot både distriktsåklagaren och Garano själv. Han inser att han blivit inblandad i en politisk maktkamp, en kamp där till och med liv står på spel...

Patricia Cornwell, född 1956 i Florida, är stilbildande i genren när det gäller att lösa brott med hjälp av moderna medicinska metoder. Hon är mest känd för sina böcker om rättsläkaren Kay Scarpetta.

Mer information

ISBN 9789172639379
Förlag Norstedts Pocket
Författare Patricia Cornwell
Bandtyp Övrigt
Upplaga 2
Språk swe
Mediatyp Bok