Familjens spel och lekar : med spelreglerna man behöver

Spelregler när man behöver dem. En behändig guide till våra vanligaste spel och lekar, som kan komma väl till pass när familj och vänner, vuxna och barn ska umgås under lättsamma former. Med koncentration på utomhusaktiviteter som fungerar bäst sommartid, eftersom det är då vi leker som mest!

Läs mer
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

75 kr

Mer information

ISBN 9789163850684
Tillgägnlig för order Ja
Förlag Bonnier Carlsen
Författare Redaktionen
Bandtyp Inbunden
Upplaga 1
Språk swe
Mediatyp Bok

DetaljerSpelregler när man behöver dem. En behändig guide till våra vanligaste spel och lekar, som kan komma väl till pass när familj och vänner, vuxna och barn ska umgås under lättsamma former. Med koncentration på utomhusaktiviteter som fungerar bäst sommartid, eftersom det är då vi leker som mest!
 För den som är osäker på reglerna till Kubb, eller hur man egentligen räknar poäng i Brännboll är den här boken en guldgruva. Undvik onödigt bråk om regler på sommarens grilfester och njut av kvalitetstid tillsammans!
 Här finns också ytterligare inspiration till aktiviteter på sommarfesten; roliga femkampslekar och stafetter. Och om man vill ta det lite lugnare, kan man bläddra vidare till avsnittet med Kortspel.