Elsas hemlighet

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

39 kr

Översikt

Efter succéromanerna "Elsas mode" och "Elsas värld" följer Sofi Fahrman äntligen upp med sin tredje roman om Elsa.

I "Elsas hemlighet" möter vi åter Elsa och hennes stora kärlek Hugo. Som en av Stockholms mest populära modebloggare och moderedaktör på Bladet rullar karriären på i full fart. Men, som en blixt från klar himmel blir Elsa plötsligt uppsagd. Precis innan den stora Elegancegalan till råga på allt!
Hur ska Elsa reda ut det här? Och ska Hugo avslöja hennes stora hemlighet?

Följ med Elsa till Miami, Verbier, New York och The Hamptons, och titta in bakom kulisserna i Stockholms innersta modekretsar!

Detaljer

Elsa är tillbaka - lite äldre, lite mer erfaren och kärare än någonsin! Efter ett par år som moderedaktör på Bladet med rapportering från modeveckor, Elegancegalor och bröllop får Elsa ovälkomna nyheter: Bladet måste säga upp ett stort antal medarbetare och hon är en av dem. Beskedet kommer som en fullständig chock och Elsa blir mer rådvill än någonsin - vad ska hon ta sig till?

Som tur är finns pojkvännen sedan ett par år tillbaka, Hugo, vid hennes sida. Han är inte bara en av Sveriges mest uppskattade modeskapare utan också Elsas stora kärlek. En hamn i stormen, den hon kan luta sig mot när det blåser hårt runt henne.
Med hjälp av Hugo och sina närmsta lägger Elsa upp en plan för sin framtida karriär. Men ska Elsa få det hon vill ha? Och ska Hugo få reda på hennes stora hemlighet?

Följ med till modemagasinet Elegance, exotiska platser som Miami, Verbier och New York, och den bästa sommaren i Elsas liv.

"Elsas hemlighet" handlar om Elsa Gustavsson, populär modebloggare och journalist i Stockholms innekretsar. Vi får följa såväl hennes stundtals oglamorösa vardag, som hennes spännande resor och träffa hennes kärlek Hugo, hennes bästa vänner, kollegor och fiender. Dessutom gästkapitel av bland andra toppmodellen och skådespelerskan Mini Andén och regissören och New York-bon Johan Renck.

"Elsas hemlighet" är den tredje och fristående delen i Sofi Fahrmans romanserie om Elsa. De två tidigare heter "Elsas mode" och "Elsas värld".

Mer information

ISBN 9789113044040
Förlag Norstedts
Författare Sofi Fahrman
Bandtyp Övrigt
Upplaga 1
Språk swe
Mediatyp Bok