Det lilla köket : mat för en till två

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

188 kr

Översikt

I Det lilla köket delar Dagens Nyheters matskribent Berit Lyregård med sig av sina bästa recept för det lilla hushållet. God och lättlagad mat som passar både till vardag och fest. Är man fler än två går det lätt att dubbla recepten.
 Pasta, kyckling, fisk, soppa och gröna middagar har fått varsitt kapitel. Bland tillbehören finns många goda röror, bröd och kalla såser, till exempel rucolapesto, tapenade, harissasås, indisk yoghurtsås, hummus, focaccia, ciabatta och mycket mer.Albert Håkanssons fina matbilder lockar till nytändning i köket.

DetaljerDagens Nyheters matskribent Berit Lyregård delar med sig av sina bästa recept för det lilla hushållet. God och lättlagad mat som passar både till vardag och fest. Middagsmat för en eller två personer. Är man fler går det lätt att dubbla recepten.
 Pasta, kyckling, fisk, soppa och gröna middagar har fått varsitt kapitel. Bland tillbehören finns många goda röror, bröd och kalla såser, till exempel rucolapesto, tapenade, harissasås, indisk yoghurtsås, hummus, focaccia, ciabatta och mycket mer.

Fler smakprov ur innehållet:
Pastasås från Sicilien med tomat och mandel
Lax och kapris till tagliatelle
Kantarellfyllda cannelloni
Kycklinglår med lime och ingefära
Kalkonwraps
Röd och vit fisk i saffranssås
Kräftstjärtar i kokosmölk
Orientalisk fisksoppa
Rödbetssoppa med fetaostkräm

Vid varje recept står angivet hur lång tid som beräknas gå åt vid tillagningen. För det mesta räcker det med 25—30 minuter. Albert Håkanssons fina matbilder lockar till nytändning i köket.

Berit Lyregård skriver om mat i Dagens Nyheter varje vecka. Hon är journalist och hämtar inspiration till recepten på resor i världen. Det lilla köket är hennes andra kokbok. Den förra, Smaker, utkom 2001.Mer information

ISBN 9789175884721
Förlag Bokförlaget DN
Författare Berit Lyregård
Bandtyp Inbunden
Upplaga 0
Språk swe
Mediatyp Bok