Den goda julmaten

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: I lager

89 kr
ELLER

Översikt

Bland recepten finns både de traditionella ”måstena” och nya spännande varianter som det kan vara roligt att pröva. Låt tradition möta förnyelse! Alltså kakor och saffransbullar, julbröd, julgodis och allt annat klassiskt gott som hör helgernas helg till i fråga om kött, korv och pastejer. Dessutom den nya julmaten, som kryddade lammbullar, grönkål med smält getost och ansjovispiroger... För den stressade nutidsmänniskans finns också räddningen i ett kapitel om Den snabba julen. Om hur man fixar en trevlig jul utan ansträngning, med enkla och snabba tips och lata recept.
Eja Nilsson skriver också om julens historia och om våra älskade jultraditioner. Makternas spel som skulle besvärjas med magi och – lussekatter, om varför det heter julklapp, om grötrim, gran, adventskalender m.m.
Detaljer

Jul, jul fröjdefull jul! Ljusen i advent, lussekatter, förväntan, den glittrande granen, sillen, skinkan, revbensspjället, köttbullarna – och all julgodis! I Den goda julmaten har Eja Nilsson samlat de bästa recepten för en trivsam, smakfull och god juletid. Bland recepten finns både de traditionella ”måstena” och nya spännande varianter som det kan vara roligt att pröva. Låt tradition möta förnyelse! Alltså kakor och saffransbullar, julbröd, julgodis och allt annat klassiskt gott som hör helgernas helg till i fråga om kött, korv och pastejer. Dessutom den nya julmaten, som kryddade lammbullar, grönkål med smält getost och ansjovispiroger... För den stressade nutidsmänniskans finns också räddningen i ett kapitel om Den snabba julen. Om hur man fixar en trevlig jul utan ansträngning, med enkla och snabba tips och lata recept. Eja Nilsson skriver också om julens historia och om våra älskade jultraditioner. Makternas spel som skulle besvärjas med magi och – lussekatter, om varför det heter julklapp, om grötrim, gran, adventskalender m.m.

Mer information

ISBN 9789151839080
Tillgägnlig för order Ja
Förlag Prisma
Författare Eja Nilsson
Bandtyp Kartonnage
Upplaga 1
Språk swe
Mediatyp Bok