Bubble

"Skarpsynt nutidsbeskrivning och en fulländad thriller."
Paragraf

[bubble] är en rykande aktuell thriller som handlar om hur vi mitt i den digitala övervakningen försöker bygga säkra bubblor. Precis som [geim] och [buzz] håller boken ett järngrepp om läsaren. Detta är den avslutande och fristående delen av den kritikerrosade cybertriolgin om HP och Spelet.
Läs mer
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

15 kr

Mer information

ISBN 9789187319297
Tillgägnlig för order Ja
Förlag Pocketförlaget
Författare Anders De la Motte
Bandtyp Övrigt
Upplaga 1
Språk swe
Mediatyp Bok

Detaljer

Sex månader har gått och HP har fått ett uppdrag, ett sista uppdrag på mer än ett sätt. Under tiden gör Rebecca karriär inom PayTags växande IT-imperium.
Medan Stockholm ännu en gång rustar för prinsessbröllop hamnar syskonen allt mer på kollisionskurs och det blir svårare än någonsin att skilja vän från fiende. Om nu inte fienden är en vän? En nära vän

Små eller stora har alla typer av bubblor en sak gemensamt. Förr eller senare kommer de allihop att spricka ...

"Det är svårt att avsluta en trilogi med två så starka tidigare delar, men Anders de la Motte trappar upp till en halsbrytande nivå."
Dagens Nyheter

"Med fokus på det digitala samhället fortsätter Anders de la Motte att ge läsaren ett blixtsnabbt deckartempo, som MTV på fast forward. Du som inte ännu läst "[geim]" - "[bubble]" är trean - grattis. Läsupplevelse väntar."
Metro