Blandfärs

Bli först med att recensera denna produkt

Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Tillgängligt: Slut i lager

39 kr

Översikt

Hur har Frank Lindström kunnat komma till sitt jobb på foodserviceföretaget varje dag under tjugotvå års tid, när han samtidigt arbetat heltid på gatukontoret? Vem är det egentligen som river upp stadens vägbulor om nätterna och hur kan en överkörd gotlandshöna sätta stopp för det största journalistiska scoopet i manna­minne? Det här är bara några av alla de frågor som väcks när den koffeinstinne Icahandlaren Stellan Kask upptäcker att det är något märkligt med blandfärsen i hans butik.

Blandfärs är en vansinnesfärd i högsta hastighet genom en modern storstad som rymmer allt från misslyckade improvisationsskådespelare, kriminella restaurangägare som diggar sextio­talspop och koleriska livsmedelshandlare till ordenssällskap för äldre män i kåpa, nitiska radioreportrar och överbeskyddande hönsfarmare. De bägge författarna, Kalle Lind och Kringlan Svensson, är också yrkesverksamma som komiker och de har föresatt sig att skriva en roman som man kan skratta åt.


RÖSTER OM BOKEN:

en imponerande stark känsla för det samtida Malmö.
Sydsvenskan

Ett fundament för Kalle Linds och Kringlan Svenssons roman Blandfärs är ett vilt puttrande gapskratt.
Borås Tidning

Frågan är om han [Kalle Lind] denna gång rentav inte överträffat sig själv. En fullträff!
BTJ

Detaljer

Hur har Frank Lindström kunnat komma till sitt jobb på foodserviceföretaget varje dag under tjugotvå års tid, när han samtidigt arbetat heltid på gatukontoret? Vem är det egentligen som river upp stadens vägbulor om nätterna och hur kan en överkörd gotlandshöna sätta stopp för det största journalistiska scoopet i manna­minne? Det här är bara några av alla de frågor som väcks när den koffeinstinne Icahandlaren Stellan Kask upptäcker att det är något märkligt med blandfärsen i hans butik. Blandfärs är en vansinnesfärd i högsta hastighet genom en modern storstad som rymmer allt från misslyckade improvisationsskådespelare, kriminella restaurangägare som diggar sextio­talspop och koleriska livsmedelshandlare till ordenssällskap för äldre män i kåpa, nitiska radioreportrar och överbeskyddande hönsfarmare. De bägge författarna, Kalle Lind och Kringlan Svensson, är också yrkesverksamma som komiker och de har föresatt sig att skriva en roman som man kan skratta åt. RÖSTER OM BOKEN: en imponerande stark känsla för det samtida Malmö. Sydsvenskan Ett fundament för Kalle Linds och Kringlan Svenssons roman Blandfärs är ett vilt puttrande gapskratt. Borås Tidning Frågan är om han [Kalle Lind] denna gång rentav inte överträffat sig själv. En fullträff! BTJ

Mer information

ISBN 9789186691394
Förlag Roos & Tegner
Författare Kalle Lind, Kringlan Svensson
Bandtyp Övrigt
Upplaga 1
Språk swe
Mediatyp Bok